GRBOVIĆ INSTALACIJE

domaci transport robe dobanovci

instalacije centralnog grejanja kać

15+ godine iskustva

instalacije centralnog grejanja kać

GRBOVIĆ INSTALACIJE

Firma Grbović instalacije sa uspehom posluje 15 godina. Bavimo se postavljanjem vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema. Sa više od 15 godina iskustva stekli smo poverenje mnogobrojnih klijenata, oni su naš najbolji marketing.

Poslujemo na teritoriji Kaća, Novog Sada a po potrebi i širom Srbije.

Naši brojni klijenti su dokaz da se poverenje gradi na pravim osnovama i kvalitetu.

Tim naših obučenih majstora na usluzi Vam je kada Vam zatreba servis gasnih kotlova.
U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata. Uverite se u kvalitet naših usluga i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

instalacije centralnog grejanja kać

GRBOVIĆ INSTALACIJE

Kvalitetna grejna instalacija predstavlja preduslov za kvalitetan život i rad u svim stambenim i poslovnim objektima. Firma GRBOVIĆ INSTALACIJE Vam nudi kompletna rešenja za sve izvore grejanja: struja, gas, čvrsto gorivo. U okviru naših usluga nalaze se centralno, etažno i podno grejanje. Bavimo se i postavljanjem instalacija grejanja, klimatizacije, vodovoda i kanalizacije. Na tržištu uspešno poslujemo već više od 15 godina. Lideri smo u ovom segmentu poslovanja.

Kada se radi o uređenju kupatila, klijenti danas očekuju savremen dizajn i inovativne funkcije. Tako tuš WC šolja spada u standardnu opremu, jer nudi posebne prednosti po pitanju čišćenja, higijene i pouzdanosti. Predzidna konstrukcija je u ovom slučaju veoma važna i neophodna. Zahvaljujući usaglašenim komponentama Geberit instalacionih sistema, može se doći do rešenja koje će odgovarati gotovo svakoj građevinskoj situaciji. Geberit ugradni sistemi su pouzdana i izuzetno kvalitetna rešenja za gradnju savremenih kupatila:Čvrsta čelična konstrukcija Konzolne WC šolje testirane do 400 kg opterećenja Bešavni vodokotlić, izliven iz jednog dela, od PE-HD dugog radnog veka 100% proverena zaptivenost Trostruko zavareno ispirno koleno Lako dostupni svi funkcionalni delovi 25 godina dostupnosti rezervnih delova Jednostavna instalac