GP MPM DOO

Izgradnja kljuc u ruke Zrenjanin

Izgradnja ključ u ruke Zrenjanin

GP MPM Gradnja

Firma GP MPM DOO sa uspehom posluje više od 17 godina. Bavimo se proizvodnjom fert gredica ,behaton kocki, kao i 3D liveni behaton, iskop, priprema terena, rušenje i odvoz šuta, izgradnja stambenih i nestambenih objekata, izgradnja ključ u ruke. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, kao i upotrebi najsavremenije tehnologije, MPM GRADNJA će ispuniti sva Vaša očekivanja. Naši brojni klijenti su dokaz da se poverenje gradi na pravim osnovama i kvalitetu. Od konkurencije nas izdvaja visok kvalitet izrade i gradnje, profesionalan odnos prema klijentu i povoljne cene.

Nalazimo se u Zrenjaninu i poslujemo na teritoriji regije, ali i šire u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Izgradnja kljuc u ruke Zrenjanin

Lorem ipsum dolor sit amet. In dignissimos enim non quaerat vitae et beatae quos! Et dolor quisquam sed .

Izgradnja kljuc u ruke Zrenjanin

GP MPM Gradnja

Gradnja “ključ u ruke”

Takozvani sistem gradnje “ključ u ruke” podrazumeva izvođenje i završetak svih 5 građevinskih faza podizanja objekta. Prva faza izgradnje obuhvata pripremu terena, iskop građevinske jame i postavljanje temelja ili temeljne ploče. To je faza koja počinje odmah nakon dobijanja građevinske dozvole i pripreme cijelog projekta za implementaciju. Druga faza izgradnje znači podizanje podruma, u slučaju da je on projektom predviđen ili izvođenje svih podzemnih vodova instalacija – vodovoda, kanalizacije, struje, navodnjavanja i rasvete. Nakon toga sledi treća faza izgradnje, u kojoj se rade noseći zidovi svih spratova, međuspratne ploče i krov, a uključeni su i svi završni krovni radovi. Sledeći korak je ugradnja stolarije. U četvrtu fazu ulaze svi unutrašnji I spoljašnji radovi ,malterisanja (zidovi, plafoni, fasada), postavljanje pregradnih zidova nakon završetka grubog razvođenja svih potrebnih instalacija kroz zidove, podove i plafone. Poslednja faza je peta, koja uključuje sve završne radove uređenja enterijera kao što su fino razvođenje, odnosno, završni poslovi oko instalacija, ugradnja sanitarne opreme i rasvete, sobnih vrata, zastakljivanje, molerske radove i ugradnju završnih podnih i zidnih obloga. Izgradnja po sistemu „ključ u ruke“ definitivno je pravi izbor jer štedi Vaše vreme I novac. Izgradnja po sistemu „ključ u ruke“ preuzima jedna firma, koja je specijalizovana za ovakvu vrstu poslovanja i ima svoje podizvođače. Na ovaj način ćete kao naručilac izbeći pregovore sa svim ponuđačima materijala, radova i usluga, jer će se za to pobrinuti građevinska firma. Naravno, pre samog početka gradnje, biće neophodno da se odlučite za sve što želite na svom objektu.