LIMONT CANE KOMPANI

Izrada montaznih hala pecinci

Izrada montažnih hala Pećinci

27+ godine iskustva
gradiliste hale sa zutim kamionom dizalicom i radnicima

Izrada montažnih hala Pećinci

Limont Cane

Firma LIMONT CANE KOMPANI je porodična firma koja postoji 27 godina. Tih davnih 90-tih počeli smo praviti prve korake, da bi danas dostigli nivo prave, velike kompanije koja posluje na teritoriji cele Srbije. Nalazimo se u mestu Ogar, opština Pećinci. Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom građevisnke limarije i bravarskim radovima,montažom i izradom čeličnih konstrukcija ,izrađujemo ograde od kovanog gvožđa, montažu sendvič panela, izradu i montažu hala, staklene fasade, izradu i ugradnju ALU I PVC stolarije, izradu aluminijumskih ograda i još mnogo toga.

Izrada montaznih hala Pecinci

Lorem ipsum dolor sit amet. Ut quia quos in dolores autem et impedit doloribus? Et omnis enim sed repellat aspe.

Izrada montaznih hala Pecinci

Krovne radove vršimo na svim vrstama:

Izrada montažnih hala Pećinci

MONTAŽNE HALE

Montažne hale su poslednjih nekoliko decenija standard u industrijskoj gradnji, ovo je princip gradnje (čelične konstrukcije+sendvič paneli) već odavno ima primenu u ozbiljnim,velikim objektima kakvi su megamarketi, tržni centri, sajmovi, sportski objekti. Polako ali sigurno princip montažnih hala polako ulazi i u stambenu gradnju. Firma LIMONT CANE KOMPANI u mogućnosti je izraditi čelične konstrukcije raznih namena. Ukoliko imate potrebe za čeličnom konstrukcijom specifične namene, stojimo Vam na raspolaganju. Svojim predlozima i idejama možemo pomoći u konstruisanju i vizualizaciji hale prema vašoj želji. U mogućnosti smo proizvesti i montirati montažne hale raznih oblika i dimenzija. Montažne hale raznih namena. Montažne hale su objekti koji se brže grade, pošto se veći deo priprema izvodi u radionicama, van gradilišta.

Montažne hale se grade od elemenata čelične konstrukcije sa finalnom prefabrikacijom, sa visokim stepenom finalizacije i kvaliteta.

Montažne hale poseduju kvalitetne veze između elemenata koje su rastavljive, tako da je montažnu halu moguće preseliti na drugu lokaciju bez razaranja elemenata.