Montažne kuće ZUČKOVIĆ

siva faza ivanjica

GRADIMO VAŠU BUDUĆNOST
30+ godine iskustva
kuca u jednom nivou od crvene cigle sa dvoristem i garazom

siva faza ivanjica

MONTAŽNE KUĆE IVANJICA

Firma MZ Zučković sa uspehom posluje 30 godina. Bavimo se izgradnjom montažnih kuća u Ivanjici. Naši zadovoljni klijenti širom Srbije su naš naj bolji marketing. Radimo klasičan i moderan stil, Vaše želje pretvaramo u stvarnost.
Izgradite dom po želji i u skladu sa vašim stilom života. Gradimo montažne kuće klasičnog i modernog stila. Ukoliko želite da svoju kuću učinite domom iz snova pozovite nas. Mi smo firma sa 30 godina iskustva u izdradnji montažnih kuća.
Bilo da želite da nam prepustite kompletnu izdradnju ključ u ruke ili samo sivu fazu. Montažne kuće Ivanjica, firma MZ Zučković stoji Vam na raspolaganju. 

siva faza ivanjica

MONTAŽNE KUĆE IVANJICA

Montažne Kuće štede nergiju, otporne su na zemljotres, lake su za održavanje. Brza Izgradnja. Izgradnjom montažne kuće dobijate životni prostor okružen prirodnim ekološkim materijalima koji će pozitivno uticati na Vaše zdravlje i raspoloženje. U izgradnju ekoloških montažnih kuća ulažemo naše 30-to godišnje iskustvo savremenu tehnologiju i predanost našeg tima sa ciljem da naši kupci budu zadovoljni.

Vaše zadovoljstvo je naš najbolji marketing

SIVA FAZA

Siva faza podrazumeva:

IZGRADNJA KLJUČ U RUKE

Izgradnja ključ u ruke podrazumeva: