Priari Rattan Nameštaj

Kamenorezački radovi Užice

Fabrika nameštaja Priari Prijepolje

Fabrika nameštaja Priari

Priari Rattan Nameštaj

Firma DOO PRIARI Prijepolje postoji već skoro jednu deceniju. Bavimo se proizvodnjom i prodajom nameštaja od Ratana. Fabrika nameštaja od Ratana,Priari iz Prijepolja, tu je da Vam ulepša bašte ,ili terase.Proizvodnja nameštaja od ratana predstavlja spoj tradicije i savremenih tehnika izrade, što rezultira estetski privlačnim i dugotrajnim komadima. Ratan, prirodni materijal dobijen od specifičnih vrsta palmi koje rastu u tropskim oblastima, odlikuje se izuzetnom čvrstinom i fleksibilnošću, što ga čini idealnim za izradu različitih vrsta nameštaja. Ratan nameštaj donosi prirodan, rustičan izgled u svaki prostor, bilo da je reč o unutrašnjem ili spoljašnjem uređenju.
Uz pravilnu negu, ratan nameštaj može trajati decenijama. Njegova otpornost na habanje čini ga idealnim za svakodnevnu upotrebu.Zbog male težine, ratan nameštaj je lako premestiti i aranžirati prema potrebama korisnika. Kao prirodan i obnovljiv materijal, ratan je ekološki prihvatljiv izbor za nameštaj, čime doprinosi očuvanju životne sredine.
Dijagnostika i lečenje:
Proizvodnja nameštaja od ratana je umetnost koja kombinuje tradicionalne tehnike sa modernim dizajnerskim pristupima. Ovaj proces rezultira komadima koji nisu samo funkcionalni, već i estetski privlačni, unoseći prirodnu lepotu i toplinu u svaki dom. Izborom ratana za nameštaj, korisnici se opredeljuju za kvalitet, dugotrajnost i ekološku odgovornost.
Kompanija posluje koristeći najnovije tehnologije, što se ogleda u posedovanju savremenih mašina i alata, pogona za plastifikaciju profila, modernog voznog parka sa specijalizovanim vozilima, kompletne servisne mreže i drugih infrastrukturnih kompleksa.
ULEPŠAJTE VAŠE DVORIŠTE ILI TERASU

Priari Rattan Nameštaj