SIMONIKS doo

Namestaj i kuhinje po meri subotica

Nameštaj i kuhinje po meri SUBOTICA

13+ godine iskustva
kuhinja sa stolicama od drveta braon boje

Nameštaj i kuhinje po meri SUBOTICA

SIMONIKS doo

Preduzeće SIMONIKS DOO iz Subotice osnovano je još 2009. godine i od tada do danas postavljamo sebi standarde u proizvodnji nameštaja, kao i ciljeve u budućoj proizvodnji od kojih ne
odstupamo ni u jednom trenutku.

U našoj ponudi se nalazi široki asortiman nameštaja za dnevne, dečije i spavaće sobe, kupatila, radne sobe i kancelarije, biblioteke, kupatilski nameštaj, američki plakari, plakari i ormari po meri, komadni nameštaj, kuhinje po meri kao i još mnogo toga.

Ukoliko niste sigurni na koji način želite da uredite svoj dom, naši dizajneri enterijera vam stoje na raspolaganju, te će se zajedno sa vama potruditi da pronađete ono što vam najviše odgovara. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, te imamo veliki broj različitih materijala, boja i dezena za svačiji ukus, kako bi i naši najzahtevniji klijenti mogli da pronađu nešto za sebe. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Subotici i poslujemo u regionu. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

SIMONIKS doo

Simoniks iz Subotice je kompanija koja se bavi izradom i ugradnjom kuhinja po meri.
Firma se bavi prodajom i distribucijom i izradom nameštaja od pločastog materijala, medijapana i masiva.
Kod nas možete poručiti željeni nameštaj od pločastog materijala ili masiva i mi ćemo se potruditi da budete zadovoljni svakim komadom nameštaja koji kod nas poručite.
Naši proizvodi su izradjeni od najkvalitetnijih materijala vrhunskog kvaliteta po najvišim standardima.

Izrađujemo nameštaj od:

SIMONIKS DOO